Voor bedrijven

Bakker Jeroen

Op deze pagina vindt u meer informatie over wat wij zakelijk voor u als bedrijf kunnen betekenen. Onderaan deze pagina treft u een overzicht van een deel van de bedrijven waar Bakker Jeroen aan levert.

 

Horeca

Flexibiliteit is het sleutelwoord voor de horeca. Geen dag is hetzelfde, er gebeuren altijd onverwachte dingen. Kort kunnen schakelen en een flexibel assortiment zijn belangrijk. Met ons moderne logistieke systeem kunnen we bij calamiteiten extra leveren en hebben we flexibele bake off concepten, zodat u op locatie indien nodig brood kunt afbakken.

Bedrijfscatering

Een compleet assortiment is vaak gewenst. Brood, bolletjes, bake off en mini’s. Of het nu gaat om het bedrijfsrestaurant, meeting of evenement, bij De Kortenhoefse Bakker kunt u dagelijkse een breed assortiment bestellen.

Retail

Hoe kunt u als retailer zorgen voor onderscheidend vermogen? Onderscheid u met een lokaal sterk merk en profiteer mee van onze regionale merknaam De Kortenhoefse Bakker. Brood is binnen de retail een belangrijk wapen. Een enorme kans voor retailers dus om een lokaal merk binnen te halen en meerwaarde te creëren voor de klanten. De Kortenhoefse Bakker heeft de middelen om een ambachtelijk concept neer te zetten. Naast het assortiment is er natuurlijk communicatiemateriaal en de commerciële houding van De Kortenhoefse Bakker.

Zorginstellingen

Als geen ander weten wij hoe het is om zorginstellingen te beleveren. Diverse zorginstellingen mogen wij tot onze klanten rekenen. Heeft u speciale wensen over de bezorging? Geen probleem, Bakker Jeroen ontzorgt!

Hotels

Van ontbijt tot diner, voor alle eetmomenten hebben wij producten die bij uw menu passen. Met onze bake off concepten heeft u flexibiliteit en op ieder moment vers brood.

Scholen

Bakker Jeroen doet ieder jaar mee aan het nationale schoolontbijt. Voor diverse scholen uit de regio mogen wij dan het brood verzorgen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met banket producten voor diverse jubilea of bedankjes voor de juffen en meesters.

Collega’s

We helpen collega’s natuurlijk graag. Waarom alles zelf blijven maken als het makkelijker kan? Koop uw brood en kleinbrood met een mooie marge in. Zo heeft u tijd om overdag te gaan werken en het gezicht van uw winkel te worden. Er komt tijd om nieuwe producten of concepten te ontwikkelen.

Facturatie

Wij werken met digitale facturatie welke vanuit ons facturatiesysteem word verstuurd. Voor niet-zakelijke klanten is het tevens mogelijk een directe factuur te ontvangen via de mail.

Wij leveren onder andere aan:

Contact

VOOR BEDRIJVEN

Heeft u vragen over wat Bakker Jeroen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.
Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.

Contact

Voor particulieren

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.