Over ons

Bakker Jeroen

Hoe het allemaal is begonnen

Vanaf dat hij een 2-jarig jongetje was, wist Jeroen al dat hij bakker wilde worden. Toen Jeroen 15 jaar was, is hij begonnen als platenpoetser in de bakkerij van Theo Sturkenboom. In datzelfde jaar startte hij zijn opleiding op de Rijn IJssel Vakschool in Wageningen. Jeroen wilde graag alle kanten van het  ondernemen en de bakkerswereld ontdekken om uiteindelijk zijn droom te kunnen verwezenlijken: zijn eigen onderneming starten. Toen hij 20 jaar was, is hij bedrijfsadviseur geworden bij Bouwer & Offi cier voor bakkers door het hele land. Na veel geleerd te hebben in deze functie heeft hij de stap gemaakt naar consultant voor software bedrijf MARTI-ORBAK.

Droom van een zaak

In 2011 werd zijn droom werkelijkheid. Hij kreeg de kans om het bedrijf waar hij eerder al eens was begonnen, Bakker Sturkenboom, over te nemen. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen. Hij ontmoette hier Miranda met wie hij later is getrouwd. Samen hebben zij twee kinderen gekregen, een jongen en een meisje genaamd Sep en Mara. De eerste zes jaar bleef Jeroen, in zijn beide winkels, de al gevestigde naam Sturkenboom gebruiken.

Wereldrecord

In 2012 vierde Bakker Jeroen zijn 1-jarig jubileum. Om dat te vieren is een poging gedaan tot het verbreken van het record van het bakken van de langste krentenwegge. Het record is verbroken, we zijn geëindigd op 224 meter. Dat jaar is het bedrijf ook uitgebreid met naast de twee winkels een kraam op de Ankeveense markt. Dit bleek een grote succes!

Groten stappen gezet

In 2014 deed Bakker Jeroen mee met de AD-oliebollen test. Ze zijn geëindigd in de top-10! Mensen uit heel Nederland wisten Bakker Jeroen te vinden voor deze lekkere oliebollen. Ook heeft Jeroen een digitaal spaarsysteem geïntroduceerd bij zijn klanten. De lekkernijbonnen werden ingeruild voor punten die gespaard kunnen worden via een pas. In 2017 werd de naam gewijzigd naar Bakker Jeroen. Niet alleen de naam werd veranderd, de gehele huisstijl is toen aangepast. Ook was dat het  jaar dat zij Bakkerij Kromhout in Hilversum hebben overgenomen. Een derde winkel was een feit.

Verkoopkar

In 2020 is een verkoopkar aangeschaft. Deze gloednieuwe kar is ingezet tijdens de feestdagen en dient ter vervanging van de kraam op de Ankeveense markt. Jeroen zou Jeroen niet zijn als hij ook nu niet weer bleef rondkijken naar nieuwe mogelijkheden. Bakker Jeroen is terug te vinden met een winkel in Kortenhoef, Hilversum en de Hilversumse Meent. En staat hij iedere  zaterdagochtend op de markt in Ankeveen.

Contact

Voor particulieren

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.