Pompoentje

Pompoentje

Pompoenpitten zijn een bron van eiwitten, ijzer, vitaminen uit de B-groep, vitamine E, vezels en mineralen. Verder zijn ze rijk aan zink en andere voedingsstoffen als magnesium, fosfor, koper, kalium, niacine, foliumzuur, riboflavine en thiamine. Pompoenpitten zijn dan ook zeer voedzaam en leveren energie. Met ons pompoentje kiest u voor een smakelijk brood bomvol goede voedingsstoffen.
Kidswit

Kidswit

Niet alle kinderen zijn dol op volkorenbrood. Daarin zitten ongeveer 30% meer vezels dan in bruinbrood en bijna twee keer zoveel als in witbrood. Ook zit er in volkorenbrood meer ijzer en vitamine B1. Kidswit bevat net zo veel vezels en belangrijke voedingsstoffen als volkorenbrood. Een goed alternatief dus als je kind geen bruinbrood of volkorenbrood lust.
Boerenwit

Boerenwit

Ons Boerenwit is een prachtig landelijk brood. Robuust en met een knapperige korst. Zeer geschikt voor bij de soep of als onderdeel van een brunch. Bijzonder is het hoge calciumgehalte in dit brood, calcium is goed voor uw botopbouw.
Waldkorn

Waldkorn

Waldkorn is een bijzonder smaakvol en luchtig brood boordevol voedingsvezels, bouwstoffen en al het goede dat granen ons te bieden hebben. Het is de fantastische smaak in combinatie met het luchtige karakter dat Waldkorn zo uniek maakt. Dat komt onder meer door een speciaal geselecteerde mix van de heerlijkste granen en zaden. Deze unieke mix is ??n van de geheimen die Waldkorn zo lekker maken.
6-granen

6-granen

Ons 6-granenbrood is gemaakt van een mengsel van tarwebloem, rogge, haver, gerst, mais en spelt. Door ons bakproces komt de bijzondere smaak van alle ingredi?nten perfect tot zijn recht.
Jubileum brood

Jubileum brood

Jubileumbrood is speciaal ontwikkeld voor de liefhebber van robuust meergranenbrood. Bijna alle zaden en granen die wij in onze bakkerij tot onze beschikking hebben zijn verwerkt in dit heerlijke brood. Jubileumbrood is bereid met olijfolie, deze olie geeft het brood een heerlijke smaak en is goed voor uw gezondheid.
Zonnebloem pit bruin

Zonnebloem pit bruin

Een heerlijk brood met een mooie zachte bruine kruimkleur en een knapperige korst. Rijk gevuld met zonnebloempitten, lijnzaad en geroosterde soja stukjes. Heerlijk met hartig beleg.
Donker bruintje

Donker bruintje

Geniet van een rijk en donker meergranenbrood. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde tarwe, roggebloem, gist en mout. Erg lekker met een plakje oude kaas.